Huisarts Video consult


Contactgegevens

Vanuit uw huis of op uw werk kunt u met uw huisarts een videogesprek voeren. Dit is handig als u niet naar de praktijk kunt of wilt komen. Bijvoorbeeld omdat u te ziek bent of gewoon omdat het minder (reis)tijd kost. Let op: voor vragen waarbij lichamelijk onderzoek nodig is, kunt u geen video-consult aanvragen.

Hoe maak ik een afspraak voor een video consult?
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar de centrumassistente en doorgeven dat u graag een video-consult wilt. Zij zal een afspraak inplannen en u een email sturen met een internetlink. Ongeveer 15 minuten voor de start van het video-consult, klikt u op de link. U wordt dan gevraagd om akkoord te geven voor het installeren van software. Daarna controleert het systeem of uw connectie, microfoon en camera werkt. Als alles goed werkt, komt u in de digitale wachtkamer. De huisarts start vervolgens het video consult. Indien er iets mis gaat, zal de huisarts u bellen.

Uitgelicht
Bekendmaking nieuwe naam
Bekendmaking nieuwe naam
Geplaatst: 25 november 2022

SGE en zorggroep DOH gaan vanaf 1 januari 2023 samen verder. Dat gebeurt natuurlijk onder een nieuwe naam!

Digitaal Dichtbij
Digitaal Dichtbij
Geplaatst: 24 november 2022

Via MijnGezondheid.net (online) en via de MedGemak app (mobiel) kunt u makkelijk en snel met ons in contact komen.

Overstappen van zorgverzekering? Onze apotheek staat ook in 2023 voor u klaar.
Overstappen van zorgverzekering? Onze apotheek staat ook in 2023 voor u klaar.
Geplaatst: 15 november 2022

Voor 2023 mag u weer een zorgverzekering kiezen. Onze apotheek wil met alle zorgverzekeraars een contract aangaan. Zo bent u ook in 2023 bij ons verzekerd van goede geneesmiddelenzorg.