Huisarts Video consult


Contactgegevens

Vanuit uw huis of op uw werk kunt u met uw huisarts een videogesprek voeren. Dit is handig als u niet naar de praktijk kunt of wilt komen. Bijvoorbeeld omdat u te ziek bent of gewoon omdat het minder (reis)tijd kost. Let op: voor vragen waarbij lichamelijk onderzoek nodig is, kunt u geen video-consult aanvragen.

Hoe maak ik een afspraak voor een video consult?
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar de centrumassistente en doorgeven dat u graag een video-consult wilt. Zij zal een afspraak inplannen en u een email sturen met een internetlink. Ongeveer 15 minuten voor de start van het video-consult, klikt u op de link. U wordt dan gevraagd om akkoord te geven voor het installeren van software. Daarna controleert het systeem of uw connectie, microfoon en camera werkt. Als alles goed werkt, komt u in de digitale wachtkamer. De huisarts start vervolgens het video consult. Indien er iets mis gaat, zal de huisarts u bellen.

Uitgelicht
GEZOCHT: deelnemers patiëntenpanel ter verbetering hartzorg
GEZOCHT: deelnemers patiëntenpanel ter verbetering hartzorg
Geplaatst: 17 januari 2022

Heeft u in de afgelopen 5 jaar een hartaandoening gehad en wilt u een bijdrage leveren aan het beter maken van de hartzorg? Dan nodigen wij u graag uit om met ons samen te werken als deelnemer patiëntpanel voor verbetering van de hartzorg.

Boostervaccinatie | Registratie in CoronaCheck-app
Boostervaccinatie | Registratie in CoronaCheck-app
Geplaatst: 29 december 2021

Heeft u via SGE een boosterprik gehad? U kunt dan binnenkort een vaccinatiebewijs in uw CoronaCheck-app uploaden. Momenteel zijn we druk bezig om alle gegevens te verwerken. De verwachting is wel dat dit enige tijd kan duren. We vragen hiervoor uw geduld en begrip.

Boostervaccinatie
Boostervaccinatie
Geplaatst: 23 december 2021

We doen er alles aan om massaal te boosteren. De GGD’en schalen daarbij gigantisch op. Ook SGE gaat de GGD helpen met het boosteren van alle 60 plussers.