Uitgelicht
Digitaal factureren
Digitaal factureren
Geplaatst: 15 oktober 2020

In de loop van 2021 start uw SGE apotheek met het versturen van uw factuur per e-mail. De factuur die u nu per post verkrijgt zult u dan niet meer ontvangen. Door de digitale factuur heeft u altijd inzicht in uw facturen. Daarbij is het ontvangen van digitale facturen veilig en ook nog eens beter voor het milieu! Controleer uw gegevens die bij ons bekend zijn voor optimaal gebruik. In 2021 SGE will start sending your invoice of the pharmacy per e-mail. Digital invoices is safe and better for the environment. Check your mail and phone number to receive the digital invoice.

Download nu de CoronaMelder-app
Download nu de CoronaMelder-app
Geplaatst: 15 oktober 2020

De CoronaMelder-app van de rijksoverheid is nu in heel Nederland actief. Deze app heeft als doel om nieuwe besmettingen met het coronavirus sneller op te sporen en om mensen die in de buurt zijn geweest van een besmet persoon eerder te waarschuwen. Download de app via https://coronamelder.nl/. The Corona detector app is now available throughout the Netherlands. This app detects new infections of the corona virus faster and warns people earlier when these people were (for a longer time) in the area of an infected person. You can download the app via https://coronamelder.nl/.

Ophalen van medicatie door een ander
Ophalen van medicatie door een ander
Geplaatst: 12 oktober 2020

Bent u niet altijd in de gelegenheid om uw medicatie of medicatieoverzicht zelf op te halen? Middels het toestemmingsformulier geeft u toestemming aan uw apotheek om medicatie of informatie mee te geven aan anderen dan uzelf. Are you not always able to pick up your medication or medication overview yourself? By means of a consent form you give permission to your pharmacy to give medication or information to others than yourself.

Onafhankelijke cliëntenondersteuning
Onafhankelijke cliëntenondersteuning
Geplaatst: 10 oktober 2020

Bij Stichting onafhankelijke cliëntondersteuners kunt u kosteloos terecht voor zorgvragen. Samen met u vinden ze de juiste weg in het zorglandschap. The Independent Client Support Foundation will help you with all your questions about healthcare matters. Together you will find the most suitable care.

Actieprogramma Behoud Zorgpersoneel van start
Actieprogramma Behoud Zorgpersoneel van start
Geplaatst: 6 oktober 2020

Actieprogramma Behoud Zorgpersoneel is van start in Noord-Brabant. Het programma moet zorgorganisaties helpen om medewerkers te behouden. SGE start met het programma Leren & Ontwikkelen, gericht op het versterken van kennis, vaardigheden en beroepshouding van professionals met een leidinggevende rol.

Vernieuwing Raad van Toezicht SGE
Vernieuwing Raad van Toezicht SGE
Geplaatst: 2 oktober 2020

De Raad van Toezicht van SGE heeft de heer Kees Erends, mevrouw Betty van de Walle en mevrouw Li’ao Wang benoemd als nieuwe leden met ingang van resp. 1 oktober 2020 (Erends en Van de Walle) en 1 december 2020 (Wang).