Zomer: voor de één de tijd van zon, zee en volop gezelligheid, voor anderen misschien juist stilletjes omdat familie en andere mensen om hen heen op vakantie zijn. Daarom wijzen we u graag de weg naar (vrij toegankelijke) activiteiten in de buurt.
 
Vitalis
Vitalis organiseert op verschillende locaties vele activiteiten. Gezellig een drankje doen, een hapje mee-eten of aan een activiteit meedoen? Er zijn volop mogelijkheden!
 
Klik hier voor alle activiteiten van Vitalis


ZuidZorg
Elke maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur: het Ontmoet- en Groetplein, Kastelenplein 173. Er is van alles te doen, voor vitale en minder vitale ouderen. Houdt u van koken of van handwerken? Wilt u onder begeleiding bewegen of wilt u mensen ontmoeten? Loop gerust eens binnen. De activiteiten op het Ontmoet- en Groetplein worden georganiseerd in kleine groepjes en in een huiselijke sfeer.


Delen

Informatie

Geplaatst
24 juli 2017

Onderwerp(en)
In uw wijk, Mantelzorg, Ouderenzorg
Uitgelicht
Huisartsenzorg Strijp/Gestel
Huisartsenzorg Strijp/Gestel
Geplaatst: 24 maart 2020

Als gevolg van een verdere verspreiding van het coronavirus wordt met ingang van 25 maart 2020 de huisartsenzorg voor alle patiënten van de onderstaande praktijken in verzorgingsgebied Strijp/Gestel anders georganiseerd.

Contact met het gezondheidscentrum
Contact met het gezondheidscentrum
Geplaatst: 17 maart 2020

Het advies is tot in ieder geval 6 april om zo weinig mogelijk fysiek contact met elkaar te hebben en te zorgen dat mensen met klachten thuis blijven. Toch kan het zijn dat u een vraag heeft aan uw huisarts of andere zorgverlener in het centrum. Wat zijn nu de richtlijnen? En wat zijn de mogelijkheden voor andere vormen van contact met de zorgverlener bij uw gezondheidscentrum?

Gezondheidsklachten
Gezondheidsklachten
Geplaatst: 17 maart 2020

Heeft u hoestklachten/ keelpijn/ last van snotteren en/of lichte verhoging, blijf thuis! Neem bij toenemende benauwdheid/ kortademigheid EN koorts boven 38 graden contact op met uw huisarts. Lees in dit artikel meer over wat u bij welke klachten het beste kunt doen.

Uw medicatie
Uw medicatie
Geplaatst: 17 maart 2020

Door het coronavirus hebben wij momenteel te maken met grote drukte. Hierdoor kan het verwerken van uw medicatie mogelijk 2 dagen langer duren dan normaal het geval is. Wij willen u daarom verzoeken om niet te bellen met de vraag of uw medicatie klaarstaat. Wanneer uw medicatie klaarstaat, dan sturen wij u een e-mail of een sms-bericht.

Online contact met de huisartsenpraktijk?
Online contact met de huisartsenpraktijk?
Geplaatst: 16 maart 2020

We nodigen u uit om deze weken vooral het gezondheidsportaal MijnGezondheid.net te bezoeken en om hier gebruik van te gaan maken. In dit portaal kunt u online een vraag stellen via een e-Consult en een (vrijgegeven) uitslag van laboratoriumonderzoek bekijken. Online een afspraak maken is op dit moment niet mogelijk.

Landelijk telefoonnummer publieksvoorlichting Coronavirus
Landelijk telefoonnummer publieksvoorlichting Coronavirus
Geplaatst: 13 maart 2020

Het telefoonnummer 0800 – 1351 is dagelijks bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur. Of kijk op rijksoverheid.nl/coronavirus.