For English, please use Google Translate in the right corner of this page.

1. De SGE huisartsen hebben de groep 60-64-jarigen gevaccineerd. Voor de laatste groep en 2e prik zijn de afspraken gepland en vaccins besteld. Hiermee loopt de planning van het vaccinatieprogramma voor de huisarts ten einde. Vragen van patiënten, die buiten deze leeftijdsgroep vallen, worden verwijzen wij naar de website: coronavaccinatie.nl

2. Voor registratie tbv het coronapaspoort heeft SGE de gegevens van gevaccineerde patiënten doorgegeven aan het RIVM. 
Via MIJNRIVM kunt u controleren  of u reeds geregistreerd staat. Is dit niet het geval dan komt dat omdat de RIVM enigszins achterloopt. Het heeft geen zin uw huisarts te bellen, want die heeft hier geen invloed op.

3. Afgelopen vrijdag door de LHV gepubliceerd: 
Registratie vaccinatie ook in het gele vaccinatiepaspoort of niet?
Het gele vaccinatiepaspoort heeft geen officiële status als het om de covid-vaccinaties gaat. Bij het zetten van de vaccinatie geven huisartsen patiënten een registratiekaartje mee, met daarop een sticker met de informatie over het vaccin dat ze hebben ontvangen. Als patiënten dat willen en al een vaccinatiepaspoort hebben, kan die sticker ook in het vaccinatiepaspoort worden geplakt, of patiënten bewaren het hele kaartje zelf in het vaccinatiepaspoort. Als patiënten gewoon zelf het registratiekaartje dat ze al hebben gekregen goed bewaren, dan heeft dat dezelfde waarde als dat ze het in het vaccinatiepaspoort (laten) plakken. Verstrekken van gele boekjes verloopt niet via de huisarts, maar via wijsopreis.nl 

Op dit moment wordt hierop geen correctie door de huisarts uitgevoerd, indien hierover nog wijzigingen zijn zullen we dit z.s.m. communiceren.

Delen

Informatie

Geplaatst
8 juni 2021

Onderwerp(en)
Uitgelicht
Medipunt SGE De Ring International (SGE International) will open again
Medipunt SGE De Ring International (SGE International) will open again
Geplaatst: 9 september 2021

From Tuesday 28th of September 2021 onwards, you will be able to pick up your medicines from the prescription collection machine at SGE De Ring International.

Heeft u al toestemming gegeven?
Heeft u al toestemming gegeven?
Geplaatst: 6 september 2021

Uw medische gegevens beschikbaar bij spoed? Wel zo’n veilig idee. Give permission to share your medical records.

Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
Geplaatst: 24 augustus 2021

Onze gezondheidscentra zijn van 26 juli t/m 5 september in de middagen vanaf 12.30 uur beperkt bereikbaar voor reguliere huisartsgeneeskundige zorg. From July 26th to September 5th, our healthcare centers will have limited accessibility for regular care in the afternoons from 12.30 pm.

Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Geplaatst: 19 augustus 2021

Dit najaar ontvangt u de griepvaccinatie en sommigen onder u ook de pneumokokkenvaccinatie. This fall you will receive the flu vaccination and some of you will also receive the pneumococcal vaccination.

Bevolkingsonderzoek Zuid
Bevolkingsonderzoek Zuid
Geplaatst: 19 juli 2021

Bevolkingsonderzoek Zuid is een screeningsorganisatie die in opdracht van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker-, en -darmkanker organiseert in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

Gebruik mondkapje
Gebruik mondkapje
Geplaatst: 24 juni 2021

Gelukkig neemt de ernst en omvang van de Corona-epidemie af en kunnen maatregelen worden versoepeld. Toch vragen wij u om in onze centra bij binnenkomst een mondkapje te blijven dragen. We ask you to continue to wear a face mask when entering our healthcare centers.