For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

De CoronaMelder-app van de rijksoverheid is nu in heel Nederland actief! Gebruik ook de CoronaMelder-app en help mee in de strijd tegen het virus. Op deze manier beschermen wij elkaar.

De CoronaMelder-app heeft als doel om nieuwe besmettingen met het coronavirus sneller op te sporen en om mensen die in de buurt zijn geweest van een besmet persoon eerder te waarschuwen.

De app is geheel veilig en anoniem. Uw mobiel wordt namelijk gekoppeld aan een anonieme code. Het enige wat u hoeft te doen is uw bluetooth aan te laten staan. Zo kan de app achterhalen of u (langere tijd) in de buurt bent geweest van een besmet persoon.

Wanneer u voor een langere tijd dicht bij iemand in de buurt bent geweest die later besmet bleek te zijn met het coronavirus, dan krijgt u via de app een melding. Wat u kunt doen bij een positieve test of een melding, leest u op www.rijksoverheid.nl

De CoronaMelder-app is zowel voor iPhone- als Android-gebruikers te downloaden.


Delen

Informatie

Geplaatst
15 oktober 2020

Onderwerp(en)
Algemeen, Gezondheidstips, Zelfmanagement
Uitgelicht
Meldingen instellen MijnGezondheid.net
Meldingen instellen MijnGezondheid.net
Geplaatst: 10 juni 2021

Wist u dat u via 'instellingen' op www.mijngezondheid.net de voorkeuren voor e-mails en push-berichten kunt wijzigen? Zo kunt u instellen dat u een melding ontvangt bij een nieuw bericht van uw zorgverlener of zodra de uitslag van een onderzoek bekend is.

Coronavaccinatie en registratie
Coronavaccinatie en registratie
Geplaatst: 8 juni 2021

De SGE huisartsen hebben de groep 60-64-jarigen gevaccineerd. Voor de laatste groep en 2e prik zijn de afspraken gepland en vaccins besteld. The GP's of SGE vaccinated the group of 60-64 year olds.

Aankondiging: een nieuw centrum met een nieuwe naam
Aankondiging: een nieuw centrum met een nieuwe naam
Geplaatst: 2 juni 2021

SGE De Parade en SGE International krijgen een nieuwe naam, namelijk: SGE De Ring International. SGE De Parade and SGE International will be renamed to SGE De Ring International.

Vragen over uw coronavaccinatie?
Vragen over uw coronavaccinatie?
Geplaatst: 27 mei 2021

Kijk hier voor het antwoord op veelgestelde vragen over coronavaccinatie. Bijvoorbeeld: wanneer ben ik aan de beurt voor de vaccinatie of hoe is het geregeld met de registratie bij het RIVM? In this article you can read the frequently asked questions about Covid vaccination.

Jaarbeeld 2020
Jaarbeeld 2020
Geplaatst: 26 mei 2021

Met trots presenteren wij het SGE jaarbeeld 2020! In dit digitale verslag lees je meer over de belangrijkste ontwikkelingen, activiteiten en resultaten van het afgelopen jaar en hoe we ook in de toekomst de partner in zorg & gezondheid blijven voor Eindhovenaren. We proudly present the SGE annual report 2020!

Middagsluiting: SGE Apotheek
Middagsluiting: SGE Apotheek
Geplaatst: 21 mei 2021

Met ingang van 1 juni 2021 zal Apotheek SGE Woensel, Apotheek SGE Strijp, Apotheek SGE Meerhoven en Apotheek SGE Orion tussen de middag sluiten van 12.30 - 13.30 uur. Om 13.30 staan we weer graag voor u klaar. As of June 1, Pharmacy SGE Woensel, Strijp, Meerhoven and Orion will close at noon from 12.30 - 13.30.