For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Seks gaat niet altijd vanzelf ….
Seksuologisch spreekuur bij SGE

Seks kan ingewikkeld zijn. Seks is het resultaat van lichamelijke en emotionele processen binnen een bepaalde sociale omgeving, zoals een relatie. Soms kunnen er seksuele problemen of vragen ontstaan. Denk daarbij aan specifieke seksuele problemen bij mannen en vrouwen, relationele aspecten van seksueel functioneren en disfunctioneren, seksualiteit tijdens zwangerschap of seksuele gevolgen van trauma's. Deze problemen of vragen kunnen van grote invloed zijn op uw dagelijks leven. Een seksuoloog kan u daarbij helpen. Meestal zijn er meerdere oorzaken voor het probleem en gelukkig ook meerdere manieren om hiermee om te gaan.

Huisarts en seksuoloog L. van Warmerdam-Oostweegel is sinds 1 oktober gestart met een spreekuur voor seksuele klachten. Bij haar kunt u al uw vragen over, en problemen met, seksualiteit bespreken.

Een behandeling is meestal kortdurend (4-6 gesprekken), maar kan afhankelijk van de oorzaak ook langer duren.

Voor een afspraak met seksuoloog L. van Warmerdam, kunt u binnen openingstijden bellen naar: 040 711 64 30 of stuur een mail naar prinsejagt@sge.nl.

Kijk voor meer informatie op: prinsejagt.nl/seksuologisch-spreekuur

Delen

Informatie

Geplaatst
13 oktober 2020

Onderwerp(en)
Gezondheidstips, In uw wijk, Zelfmanagement
Uitgelicht
Meldingen instellen MijnGezondheid.net
Meldingen instellen MijnGezondheid.net
Geplaatst: 10 juni 2021

Wist u dat u via 'instellingen' op www.mijngezondheid.net de voorkeuren voor e-mails en push-berichten kunt wijzigen? Zo kunt u instellen dat u een melding ontvangt bij een nieuw bericht van uw zorgverlener of zodra de uitslag van een onderzoek bekend is.

Coronavaccinatie en registratie
Coronavaccinatie en registratie
Geplaatst: 8 juni 2021

De SGE huisartsen hebben de groep 60-64-jarigen gevaccineerd. Voor de laatste groep en 2e prik zijn de afspraken gepland en vaccins besteld. The GP's of SGE vaccinated the group of 60-64 year olds.

Aankondiging: een nieuw centrum met een nieuwe naam
Aankondiging: een nieuw centrum met een nieuwe naam
Geplaatst: 2 juni 2021

SGE De Parade en SGE International krijgen een nieuwe naam, namelijk: SGE De Ring International. SGE De Parade and SGE International will be renamed to SGE De Ring International.

Vragen over uw coronavaccinatie?
Vragen over uw coronavaccinatie?
Geplaatst: 27 mei 2021

Kijk hier voor het antwoord op veelgestelde vragen over coronavaccinatie. Bijvoorbeeld: wanneer ben ik aan de beurt voor de vaccinatie of hoe is het geregeld met de registratie bij het RIVM? In this article you can read the frequently asked questions about Covid vaccination.

Jaarbeeld 2020
Jaarbeeld 2020
Geplaatst: 26 mei 2021

Met trots presenteren wij het SGE jaarbeeld 2020! In dit digitale verslag lees je meer over de belangrijkste ontwikkelingen, activiteiten en resultaten van het afgelopen jaar en hoe we ook in de toekomst de partner in zorg & gezondheid blijven voor Eindhovenaren. We proudly present the SGE annual report 2020!

Middagsluiting: SGE Apotheek
Middagsluiting: SGE Apotheek
Geplaatst: 21 mei 2021

Met ingang van 1 juni 2021 zal Apotheek SGE Woensel, Apotheek SGE Strijp, Apotheek SGE Meerhoven en Apotheek SGE Orion tussen de middag sluiten van 12.30 - 13.30 uur. Om 13.30 staan we weer graag voor u klaar. As of June 1, Pharmacy SGE Woensel, Strijp, Meerhoven and Orion will close at noon from 12.30 - 13.30.