Het advies is nog steeds om niet zomaar naar het centrum te komen. Neem altijd eerst telefonisch contact op. In de centra wordt 1,5 meter afstand gehanteerd. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen adviseren wij, zeker nu, gebruik te maken van de digitale mogelijkheden van het centrum. Via het patiëntenportaal MijnGezondheid.net of de MedGemak app kunt u een aantal gezondheidszaken bij uw huisarts gemakkelijk online regelen, zoals een vraag stellen via een e-consult, de uitslag zien van een (bloed)onderzoek of een herhaalrecept aanvragen.

 

Vanaf juli kunt u ook uw medische dossier zelf inzien op uw eigen computer of smartphone. U ziet dan bijvoorbeeld adviezen van de huisarts, de uitslag van onderzoeken en de lijst met uw medicijnen. U kunt ook hiervoor gebruik maken van MijnGezondheid.net (MGn) of de MedGemak app.

OPEN-Infographic.pdf

OPEN-Infographic-2.pdf

Wilt u meer informatie, toelichting of instructie over MijnGezondheid.net of de MedGemak App? Klik op de onderstaande link.

MijnGezondheid.net (MGN) en de MedGemak-app

For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Delen

Informatie

Geplaatst
30 juli 2020

Onderwerp(en)
Algemeen, Zelfmanagement
Uitgelicht
Dringend verzoek: dragen niet-medisch mondmasker in centra
Dringend verzoek: dragen niet-medisch mondmasker in centra
Geplaatst: 30 september 2020

Dringend verzoek aan alle patiënten die het centrum betreden om een niet-medisch mondmasker te dragen

NHG lanceert GPinfo.nl
NHG lanceert GPinfo.nl
Geplaatst: 24 september 2020

NHG lanceert GPinfo.nl, de Engelstalige versie van Thuisarts.nl. Het is een pilot met als doel om te ervaren wat de impact is van het meertalig aanbieden van informatie die nu te vinden is op Thuisarts.nl. NHG has launched GPinfo.nl, the English version of Thuisarts.nl. The aim of this pilot is to experience the impact of the multilingual provision of information that can now be found on Thuisarts.nl.

Stoptober: Stoppen met roken in oktober
Stoptober: Stoppen met roken in oktober
Geplaatst: 21 september 2020

Op 1 oktober begint de actie Stoptober weer. Nederland wordt opgeroepen om 28 dagen lang te stoppen met roken. Tienduizenden mensen doen mee aan dit Nationale Stopmoment. SGE steunt deze actie van harte! Doet u ook mee? Stoptober is a yearly initiative to help people stop smoking for 28 days during the month of October. Join this challenge!

Griepvaccinatie en corona
Griepvaccinatie en corona
Geplaatst: 14 september 2020

De griepvaccinatie wordt dit jaar door corona op een andere manier georganiseerd. This year the flu vaccination is organized differently due to corona.

Corona
Corona
Geplaatst: 11 september 2020

De besmettingen in Nederland nemen toe. Hierdoor vragen wij nogmaals om uw medewerking. The infections due to corona increase in the Netherlands. Therefore, we ask once again your cooperation.

Online uw medische gegevens bekijken
Online uw medische gegevens bekijken
Geplaatst: 30 juli 2020

Het advies is nog steeds om niet zomaar naar het centrum te komen. Neem altijd eerst telefonisch contact op. In de centra wordt 1,5 meter afstand gehanteerd. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen adviseren wij, zeker nu, gebruik te maken van de digitale mogelijkheden van het centrum.